top of page

De oudste manier om vlees veilig te laten rijpen!

RIJPINGSKAMER

Verfijning van vleeswaren  in de beste omstandigheden, voedselveiligheid en productiviteit

Droogkast DKM1 700L
Droogkast DKM1 700L Buysse Food Machinery

Behoudt de nutritionele eigenschappen, smaak, textuur en kleur van het vlees

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen en installeren we droogkamers - droogunits.

 

De systemen bieden hoogwaardige, geraffineerde producten, verminderen sterk de verschillende reacties die betrokken zijn bij de afbraak van het voedsel, en vertragen de progressie van bacteriën, gisten en schimmels door het verminderen van een aanzienlijk deel van het water in het product door verdamping in de omringende lucht. 

Een product dat te koop is, vereist een fijnere controle van de verschillende droogparameters.

Instellingen voor een product dat niet alleen gestabiliseerd is, maar ook kenmerken heeft die voldoen aan de doelklant.​

​

Vleesverbeteringen

- Vermindering van de afbraak van vlees

- Verbeterde smaak,stabilisatie van textuur en vorm

- Kleurstabilisatie.

Buysse Food Machinery biedt een standaard droogkast, met naargelang het type

te drogen product met of zonder bevochtiging.

Het merendeel van de droogtoepassingen worden op maat vervaardigd, hierbij

wordt er gekeken naar allerhande factoren die bepalend zijn voor het ganse droogproces.

​

Ons assortiment

industriEle DROOGkamers

Ook voor de industrie plaatsen we droogkamers en droogsunits.

 

Voor de industrie is bedrijfszekerheid een must, daarom worden hier units van hoogwaardige kwaliteit met een aangepast vermogen ingezet.

 

Units die een continue werking en bedrijfszekerheid garanderen met optimalisering van het nodige klimaat in de kamer.

 

Verschillende factoren bepalen welke unit het meest geschikt is voor uw productie.

 

 

 

Heeft U een project, aarzel niet ons te contacteren.

​

SINDS

1960

bottom of page