Behoudt de nutritionele eigenschappen, smaak, textuur en kleur van het vlees
Al meer dan 10 jaar ontwikkelen en installeren we droogkamers - droogunits.
De systemen bieden hoogwaardige, geraffineerde producten, verminderen sterk de verschillende reacties die betrokken zijn bij de afbraak van het voedsel, en vertragen de progressie van bacteriën, gisten en schimmels door het verminderen van een aanzienlijk deel van het water in het product door verdamping in de omringende lucht.
Een product dat te koop is, vereist een fijnere controle van de verschillende droogparameters.
Instellingen voor een product dat niet alleen gestabiliseerd is, maar ook kenmerken heeft die voldoen aan de doelklant.
Vleesverbeteringen
- Vermindering van de afbraak van vlees
- Verbeterde smaak,stabilisatie van textuur en vorm
- Kleurstabilisatie.
Buysse Food Machinery biedt een standaard droogkast, met naargelang het type
te drogen product met of zonder bevochtiging.
Het merendeel van de droogtoepassingen worden op maat vervaardigd, hierbij
wordt er gekeken naar allerhande factoren die bepalend zijn voor het ganse droogproces.
Ons assortiment
industriEle DROOGkamers
Ook voor de industrie plaatsen we droogkamers en droogsunits.
Voor de industrie is bedrijfszekerheid een must, daarom worden hier units van hoogwaardige kwaliteit met een aangepast vermogen ingezet.
Units die een continue werking en bedrijfszekerheid garanderen met optimalisering van het nodige klimaat in de kamer.
Verschillende factoren bepalen welke unit het meest geschikt is voor uw productie.
Heeft U een project, aarzel niet ons te contacteren.