top of page

RIJPINGSKAMER

De oudste manier om vlees veilig te laten rijpen!

Herontdek de smaak en malsheid van het vlees van weleer

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen en installeren wij "Dry Aged" kasten, rijpkamers.

Bij het "dry aging" proces wordt het vlees in een speciale unit gedroogd en aan de lucht gerijpt.

Dit proces werd uitvoerig getest door de studiegroep " Optidrybeef ", Universiteit Gent en Leuven, Flanders Food, llvo, DIL en FEI.

De resultaten en conclusies werden dan ook door het FAVV overgenomen als definitieve reglementering voor de rijping van vlees.

Het eindrapport van november 2018 bevestigt dat de manier waarop Buysse Food Machinery de rijping van vlees toepast de enige manier is om tot een goed resultaat te komen en is goedgekeurd door het FAVV.

​

Vleesverbeteringen

- Toegenomen gevoeligheid in de mond

- Verbeterde smaken

- Kleurstabilisatie.

Dry Aged Meat - Matton rijpingskamer
Opti-Dry Dry Aged rijpingskamer rijpingskasten vlees- en voedingsmachines

STANDAARDKASTEN EN MAATWERK

Buysse Food Machinery biedt een aantal standaard rijpkasten,

maar kan ook maatwerk leveren volgens de noden van de slager.

Daardoor passen ze gemakkelijk in de werkplaats, winkel of in een restaurantruimte.

​

Luchtvochtigheid van 80% bereikt, een temperatuur tussen 1 en 3 ° C en een perfecte luchtcirculatie met een minimum aan energie.

​

Ontworpen voor alle soorten vers vlees, zoals rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, wild.

De capaciteit varieert van 50 tot 200 kg hangend of liggend vlees.

​

​

​

​

​

Heeft U een project, aarzel niet ons te contacteren.

Ons assortiment

Kabinet RKM-VV1D100
Armoire à Maturation Dry Aged Buysse Fodd MachineryRKM-VV1D100 Boucherie Horeca - Buysse Food Machinery
Kast - Vitrine OPTIDRY S2-Z
Armoire - Vitrine OPTIDRY-S2-Z.jpg

industriEle rijpingskamers

Ook voor de industrie plaatsen we rijpkamers en rijpingsunits.

Voor de industrie is bedrijfszekerheid een must, daarom worden hier rijpingsunits van hoogwaardige kwaliteit met een aangepast vermogen ingezet.

Units die een continue werking en bedrijfszekerheid garanderen.

Verschillende factoren bepalen welke unit het meest geschikt is voor uw productie.

 

Heeft U een project, aarzel niet ons te contacteren.

​

Boucherie Horeca Chambre Maturation Dry Aded Buysse Food Machinery

SINDS

1960

bottom of page