top of page

PRODUCTIETANK

SKH basic+ van 50 tot 650 liters

Kaasbereidingstank met eenvoudige driemantelconstructie (waterbad), elektrische verwarming (EL), aansluitingen voor koeling met leidingwater en een propellerroerder.

  • Propellerroerder - 23 tpm, tweedelig deksel.

  • Eenvoudige automatische temperatuurregeling GPC 145.

  • Regeling van roerrichting en snelheid roerwerk/wrongelsnijder.

  • Driedelige geïsoleerde energiebesparende constructie.

  • Eenvoudig en handig beheer met de slimme controller (snijden, roeren, warmtebehandeling

  • Verwarmen tot 90°C.

  • Tankcapaciteit beschikbaar: 

- 50 liter

- 100 liter

- 200 liter

- 300 liter

- 650 liter

press to zoom

press to zoom
1/1

SKH Advanced+ van 100 tot 1500 liters

​ Geavanceerde en uiterst energiezuinige kaasbereidingstank (circulatiepomp).

  • Energieverbruik met 10 tot 30% verlaagd: geïsoleerde tank met drie mantels.

  • Geautomatiseerd snijden van de kaasmassa: een geautomatiseerde driedelige kwarksnijder, tweedelig deksel.

  • Regeling van roerrichting en snelheid roerwerk/wrongelsnijder.

  • Driedelige geïsoleerde energiebesparende constructie.

  • Eenvoudig en handig beheer met de slimme controller (snijden, roeren, warmtebehandeling

  • Verwarmen tot 100°C.

  • Snel en eenvoudig schoonmaken.

  • Volledig in RVS.

  • Bescherming voor de roerwerkmotor: een roestvrijstalen kap.

  • Eenvoudige automatische temperatuurregeling GPC 145 (< 300 l) of MC 500 (> 300 l).

  • Tankcapaciteit beschikbaar: 

- 100 liter

- 200 liter

- 300 liter

- 500 liter

- 650 liter

- 800 liter

- 1000 liter

- 1500 liter

Buysse Food Machinery kaas maken tank
Buysse Food Machinery kaas maken tank

press to zoom
Buysse Food Machinery kaas maken tank
Buysse Food Machinery kaas maken tank

press to zoom
Buysse Food Machinery kaas maken tank
Buysse Food Machinery kaas maken tank

press to zoom
Buysse Food Machinery kaas maken tank
Buysse Food Machinery kaas maken tank

press to zoom
1/4

SKH-Cu van 300 tot 1500 liters

Model met binnentank in koper, een traditioneel materiaal voor het maken van kaas.

  • Helpt ziekteverwekkende organismen in melk te onderdrukken.

  • De afgewerkte producten hebben een speciale en traditionele smaak.

  • Mogelijkheid om verschillende soorten kaas te maken.

  • Gemaakt van hoogwaardige materialen.

  • Ruime keuze aan extra uitrusting.

  • Thermische processen worden automatisch geregeld via een moderne MC 500-controller met kleuren-touchscreen en bieden een betrouwbare, gecontroleerde en reproduceerbare verwerking en eenvoudig beheer.

  • Harpen met scherpe messen zorgen voor een precieze snede die de kwaliteit van het eindproduct verbetert (minder kaasstof en meer kaas).

  • Tankcapaciteit beschikbaar: 

- 300 liter

- 650 liter

- 1000 liter

- 1500 liter

press to zoom

press to zoom
1/1

SINDS

1960

bottom of page